Ervaringen

Wie is Loes?

”Vertrouwen en integer. Open staan voor wie je bent als persoon en niet oordelen.
Jij als therapeut weet je juiste tools in te zetten om de hulpvraag te beantwoorden”

”Jij bent iemand die verder denkt dan alleen begrip hebben. Jij kunt geduld en wijsheid brengen
door de koppeling van fysieke reacties en gedrag. Je benoemde en gaf zowel de kracht- als de kwetsbare kant terug”

”Begripvol, in staat om te beschouwen, empatisch. Fijn ook dat het een vrouw (en moeder) was.
Kan goed onder woorden brengen/concretiseren van de gevoelsemotie. Geeft ruimte en geen druk, waardoor het veilig voelt om met kwetsbaarheden naar voren te komen”.

”Je schept vertrouwen. Ik voelde me meteen vrij om mijn kwetsbaarheden te delen.
Je zette me gericht en gefocust aan tot denken en hield me op de juiste momenten een spiegel voor”.

”Je wist met interactieve en beeldende oefeningen werksituaties na te bootsen. Die inzichten zijn voor mij goud waard geweest om vanuit dat inzicht verder te gaan. Je bent een motivator, maar je kunt ook streng en duidelijk zijn. Precies wat ik nodig had. Jij maakte mij zelf verantwoordelijk voor mijn eigen ontwikkeling en kauwt niet alles voor”.

PMT en HeartMath ‘Werken aan Veerkracht’

”In plaats van blijven hangen in negatieve gedachten heb ik geleerd met behulp van ademhalingstechnieken rustig te worden en mijn kracht te hervinden”.

”Het inzicht wat ik heb opgedaan m.b.v. de prestatiecurve heeft mij geleerd dat spanning en prestatie best samengaan en bij een gezonde balans elkaar zelfs versterken”.

”Ik ervaar veel meer rust en stabiliteit in mijn lichaam en gedachten”.

”Ik heb het bordje ‘Stop – Denk –Doe’ naast mijn bureau hangen.
Door de relaxatie oefeningen van Loes werd ik rustig. Ik kan me nu weer beter ontspannen”.

”Het meest waardevolle wat ik heb geleerd is luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Ik herkende de signalen wel, maar handelde er niet naar. Ik heb me lange tijd verzet en daardoor knapte ik maar niet op. Nu heb ik geleerd grenzen te stellen en sommige dingen te accepteren zoals ze zijn”.

”De belangrijkste verandering is om echt voor mezelf op te komen en mijn grenzen te stellen en communiceren”.

”Soms gingen we wandelen in de mooie rustige omgeving van Glimmen. Dat had ik nodig en het voelde als maatwerk. Als je snel overprikkeld bent is het fijn in de natuur af te spreken. Jij had dan altijd wel een werkvorm bedacht die we in het bos konden toepassen”.

”Het inzicht dat ik sterk genoeg ben om overeind te blijven, ook als voel ik me soms klein heeft me erg geholpen. Dat ik mijn woede over de situatie heb kunnen uiten was moeilijk, maar ook goed”.

“Het inzicht dat ik zelf kan bepalen wat ik doe, wanneer en hoe. Dat heeft ruimte, zelfstandigheid en onafhankelijkheid gegeven. Ik gun het mezelf nu meer”.